Scheiden zonder verliezers is een methode die strijd cq een vechtscheiding helpt voorkomen. Het is een holistische kijk op scheiding.

Advocaten en mediators richten zich met name op de materiële kant van de scheiding: de verdeling van alles wat jullie samen hebben opgebouwd en de zorg- en opvoedtaken ten aanzien van jullie kind(eren).

De materiële kant is slechts één van de 4 niveau’s waarop een scheiding doorwerkt. Daarnaast zijn er nog de mentale, emotionele & energetische laag. Hoe je deze 4 lagen hanteert en doorloopt, is bepalend voor je scheiding én toekomst. Wordt het een holistische scheiding zonder verliezers of wordt het een strijd.

Juist in een periode van grote twijfel en onzekerheid waarin emoties vaak de boventoon voeren, word er van jou gevraagd om afspraken te maken en beslissingen te nemen die verstrekkende gevolgen hebben. 

Door holistisch te scheiden leg je een duurzaam fundament voor je eigen toekomst en wanneer ze er zijn, voor de toekomst van je kind(eren). Verloopt je scheiding sneller en soepeler doordat ik je laat zien hoe je helend uit elkaar kunt gaan. Voorkom je hevige ruzies en strijd doordat je leert dicht bij je-Zelf te blijven. 

Als ervaringsdeskundig coach leer ik jou hoe je Thuis kunt komen bij je-Zelf zodat je nooit meer in uitdagende relaties hoeft te zitten en weer Zielsgelukkig met je-Zelf kunt zijn.

Laten we eerst geheel vrijblijvend kennis met elkaar maken. En je wensen bespreken. Zodat we kunnen kijken of het klikt tussen ons. En of mijn ondersteuning precies datgene is waar jij naar op zoek bent.

Share This