Relatiecoaching kan je helpen om anders naar jezelf, je partner en jullie relatie te kijken. Wensen, behoeften en verlangens kunnen door de jaren heen veranderen. Je hoort dan vaak: “we zijn uit elkaar gegroeid”. Klopt dat? Of ben jij je-Zelf in deze relatie langzaam kwijt geraakt en daarmee ook de verbinding met je partner?

De belangrijkste relatie, is de relatie met je-Zelf. Vanuit een Liefdevolle verbinding met je-Zelf kun jij je oprecht verbinden met de ander. Ik bied je unieke, diepgaande inzichten in jezelf, je partner en jullie relatie(problemen). Hierdoor ga jij jezelf, je partner, jullie uitdagingen en patronen (beter) begrijpen.

Kansen en oplossingen zien, waar je nu geen zicht op hebt. Leren andere dingen te doen en dingen anders te doen. Zodat jullie weer kunnen leven vanuit Liefdevolle Verbinding. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En dat heeft blijkbaar niet gewerkt of werkt niet meer.

Als ervaringsdeskundig coach leer ik jou hoe je Thuis kunt komen bij je-Zelf. Daardoor kun je positief naar jezelf, je partner en jullie relatie kijken. Je weer liefdevol verbinden met je-Zelf en met elkaar. En weer Zielsgelukkig met je-Zelf, je partner en je relatie zijn.

Laten we eerst geheel vrijblijvend kennis met elkaar maken. En je wensen bespreken. Zodat we kunnen zien of het klikt tussen ons. En of mijn ondersteuning datgene is waar jij naar op zoek bent.

 

 

 

Share This