Geluk is thuis zijn bij je-Zelf

Mijn naam is Irene van den Oever

Als ervaringsdeskundige coach en trainer laat ik je zien hoe je thuis kunt komen bij je-Zelf wanneer je vastloopt in je leven, werk of relatie(s) of op zoek bent naar jouw Missie in dit leven. En leer ik jou hoe je Zielsgelukkig kunt zijn en gelukkig & vervullend leven kunt opbouwen. 

Relatieproblemen, scheiding, depressie, burn-out of bore-out, je niet thuis voelen hier op Aarde of je afvragen wat je hier komt doen, zijn een uitnodiging van de Ziel om je te gaan her-Inneren wie je werkelijk bent. Je opnieuw te verbinden met je-Zelf en jouw Unieke Zielenkwaliteiten.  Andere dingen te gaan doen en de dingen anders te gaan doen. Zodat jij vanuit Innerlijk Leiderschap jouw leven vorm kunt geven.

Door kennis en ervaring te combineren, heb ik met vallen, opstaan en weer doorgaan, ontdekt wat wel en wat niet werkt. Mijn eigen methode ontwikkeld waardoor jij jezelf een lange en pijnlijke weg kunt besparen & in korte tijd je weer Zielsgelukkig kunt voelen.

Dankzij mijn methode krijg je zicht op al jouw talenten, gaven, valkuilen, obstakels en uitdagingen. In-zicht op welke wijze je jouw kwaliteiten kunt inzetten voor het overwinnen van de obstakels, het aangaan van uitdagingen en het vervullen van jouw Unieke Levensopdracht.  Jij bent Uniek en jouw Unieke Zijn en persoonlijkheid zijn het uitgangspunt voor het maatwerktraject dat we samen aangaan. De ondersteuning die ik bied is heel persoonlijk en Uniek voor Nederland en Vlaanderen. 

Mijn visie

Veel mensen leven niet het leven waarvoor ze geboren zijn. Daardoor lopen ze vast en vragen ze zich af: is dit alles? Of zijn ze op zoek naar hun ‘bestemming’. Want diep van binnen knaagt het. Ze zijn niet verbonden met hun Ziel en raken zichzelf daardoor gemakkelijk en steeds meer kwijt. Dat is je leven lijden ipv leiden.

Mijn missie

 Het is mijn missie jou te leren hoe je je kunt verbinden met jouw Unieke Zielenkwaliteiten zodat je niet je hele verdere leven in teleurstellende relaties of (werk)situaties verstrikt zit maar vol vertrouwen en vanuit verbinding met jouw Ziel, Leiderschap kunt nemen over jouw leven en in alle opzichten Zielsgelukkig kunt zijn.

Loop je vast in je leven werk of relatie en kun jij wel wat hulp gebruiken? Laten we kijken of het klikt!

Share This