Alle antwoorden liggen in je-Zelf

Thuiskomen bij je-zelf op 4 niveaus

Thuiskomen bij je-zelf op 4 niveaus

Fysiek-materiële niveau

Hoe sta je in de wereld & hoe kom je over? Dit niveau heeft betrekking op je fysieke lichaam, je huis, werk & financiën. Heb je kinderen en gaan jullie uit elkaar? Dan valt ook de verdeling van zorg- en opvoedtaken hieronder. Worden zaken hier niet goed geregeld, dan is de basis voor een vechtscheiding gelegd.

Mentale niveau

Hoe sta je in het leven & hoe communiceer je? De manier waarop je met stress, angst en onzekerheid omgaat en naar je-Zelf, de ander en je leven kijkt, behoren tot dit niveau. Onze gedachten en overtuigingen zijn van invloed op ons gedrag en onze ervaringen: hoe jij in het leven staat bepaalt hoe jij je voelt en reageert op alles wat er in je leven gebeurt.

Emotionele niveau

Op dit level kijk je naar je gevoelens. Wanneer je goed verbonden bent met je gevoelens en luistert naar je intuïtie, zie je overal mogelijkheden en kansen en speel je daarop in. Voel je je ongelukkig dan ben je vaak niet verbonden met je intuïtie. En weet je niet hoe je jouw situatie positief kunt veranderen wanneer er uitdagingen op je Pad komen. 

Energetische niveau

Hoe staat het met je energie & uitstraling? Leef je vanuit Vertrouwen en Verbinding of vanuit angst en onzekerheid? Heb je moeite met het innemen van je ruimte? Schuif je je eigen geluk en welzijn aan de kant voor dat van de ander? Je trekt precies die mensen en ervaringen aan die hiermee resoneren.  Dus stroomt je energie weg, loop je leeg en raak je je-Zelf kwijt.

Loop je vast in je leven werk of relatie en kun jij wel wat hulp gebruiken? Laten we kijken of het klikt!

Dat durf ik niet of dat doe ik niet is voorgoed voorbij. Dankzij Irene kan ik nu uit mijn angst stappen. Het leven is te kort om ongelukkig te zijn.

- Claudia

Door de ondersteuning van Irene, kan ik de ruimte nemen om te zijn wie ik ben en mijn eigen plek innemen in mijn relaties.

- Anna

Irene heeft mij geleerd hoe ik voor mijzelf kan kiezen in plaats van mijzelf steeds weg te cijferen in relaties zoals ik voorheen deed.

- Chantal

Het traject bij Irene heeft mij Heelheid gebracht op mijn pad van bewustwording.

- Kelly

Ik heb geleerd te luisteren naar mijn Innerlijke stem en kan nu keuzes maken vanuit mijn hart.

- Tanja

Nu ik weet hoe ik in elkaar zit, kan ik veel beter keuzes maken en is mijn leven een stuk eenvoudiger en leuker geworden!

- Marion

Share This